06 februar, 2007

Besøk fra Trondheim

I helga hadde vi besøk av Morthen og Ailin, å det var utrolig koselig. De kom på hit på torsdagskvelden, å da var vi bare hjemme å koste oss med Taco, vi bruker som regel å spise det når vi er sammen..he he, men godt er det. På fredagen dro vi inn til byen, jeg var innom skolen en tur for å levere den største skriveoppgaven jeg noen sinne har skrevet. Godt å ha den ute av verden!. I byen ble det noe shopping og en tur på Mac`n, for det hadde Benjamin et høyt ønske om.

På lørdagen ble det jentetur til byen med litt shopping, fant ikke stort, men koselig med en jentetur. Senere på ettermiddagen var vi kampklar, for da var det nemmelig fotballkamp igjen, Boro mot Arsenal, Morthen er Arseanl fans, og var nok ikke helt stor fornøyd med uavgort på stillingen 1 - 1, men artig læll! Øyvind og Benedicte som også hadde tatt turen innom Boro før hun skulle videre til Australia å studere, var flittige barnevakter:) Takk:)

En sånn storkamp tar skikkelig på, så vi bestemte oss får å dra ut å spise middag på lørdagen, så vi dro til en italiensk restaurant, å der fikk vi servert deilig god italiensk mat, noe som har vært dypt savnet.

Vi har kost oss masse i helga, å spesielt Benjamin har kost seg masse med onkel Morthen, de hadde det så koselig sammen, at Benjamin ville bli med hjem til Trondheim...men er heldigvis ikke så lenge til vi flytter hjem for godt nå, så det gleder vi oss alle til...kos til alle kjente...


3 kommentarer:

Anonym sa...

Semman så dokkar har kost dåkkar:) hehe, godt dåkk kan få litt besøk utenlandsk dåkk også:) e det ikkje lenge får dåkk har besøk av folka heller:) koslig det!;) hiv o hoy, no e det endelig grafiske ting vi jobber med ;)

Anonym sa...

Gildt med besøk fra "gamlelandet". Kjekt for både store og små. Vi gleder oss alle til sommeren, når dere kommer hjem, og aller mest gleder vi jo oss til Øyvind kommer naturligvis, siden dette er skrevet av mora hans

Anonym sa...

Godt dere har kost dere i helga. Vi har no bestilt billetta til påske, da får dere slite med oss i 8 dager. Vi gleder oss ihvertfall masse. Kanskje vi får se litt mer av England siden vi blir så lenge.
Klem fra mamsen i Trondheim.