24 februar, 2007

Kino og Pizza

I dag har vi etter Benjamin sitt ønske vært på kino og sett Arthur and the Invinsibles, en skikkelig eventyr film. Benjamin var stor fornøyd, kanskje mest fordi det hører med popcorn og snop. Etter kinoen bestemte vi oss for å spise middag ute i dag, så det ble pissa på Pizza Hut i dag, og her ble det ballong utlevering og et enda større smil. Her nede går alt bare fint, Benjamin har blitt enda flinkere med det engelske språket, å har fått med seg ei lita bok med bilder av hans rutiner i barnehagen, som vi leser hverdag sammen, slik at han skal bli enda flinkere.

På fredagen hadde jeg innlevering av Proffesional Communication, det vil si egen selvpromotering, hvor vi har designet våre visittkort, brevark og laget CV. Er alltid like godt å levere inn, for da føler man nesten litt at det går fremover. Er fortsatt utrolig masse gjøre, og neste innlevering er om 5 uker. Det prosjektet er det største prosjektet vi gjør i år, å det teller hele 60 %, så her må det jobbes. Men godt å tenke på at når påska kommer, er det prosjektet ferdig også.

Ellers er det egentlig ikke så mye nytt her, så fortsatt god helg alle der hjemme!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Steike meg.. ja tenker smilet hang lett på godgutten sjøl når så mye kjedde på en dag :) men klart.. han fortjener det.. blitt så flink i engelsk atte..!! :)

Anonym sa...

Bra å hør at dokk har kosa dokker i helga. Ska bli artig å hør han når vi kjæm til påske. Håpe bare at ukan går fort. Ellers intet nytt i Tr.heim. Det er heldigvis itj så kaldt her lenger. Vi snakkes mer på tlf. Han ei strålende uke. Klem fra mamsen

Aina sa...

hehe... godt å sjå at nåken har kost seg ja :)

haha.. bilde av bennyen i kinosal va skikkeli sjarmebilde då!! å da ser ut som om han e større en rune og.. haha..

Ellers?!